انتخابات
بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران،اداره کشور متکی به آرای مردم است و مردم از طریق انتخابات ،نقش خود را در اداره کشور با انتخاب مسئولین در حوزه های مختلف ایفا می کنند .تمامی مسئولین در کشور به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با رای مردم انتخاب می شوند. این از ابتکارات حضرت امام خمینی(ره) بود که با تعیین نوع نظام یعنی "جمهوری اسلامی"اسلام و جمهوریت را با هم جمع کرد و نظام مردم سالاری دینی را شکل داد. انتخابات یکی از نقاط قوت نظام جمهوری اسلامی ایران است و از طریق انتخابات مردم همواره در تعیین سر نوشت خود نقشی فعال دارند.
در طی 28 سال گذشته دشمنان انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی همواره تلاش کرده ند تا این نقطه قوت را به یک نقطه آسیب پذیر تبدیل کنند و از این طریق به انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی آسیب برسانند.
دشمنان برای رسیدن به این هدف شوم و پلید در هر انتخاباتی 2 راهبرد اصلی را دنبال کرده اند.
1: راهبرد جلو گیری از مشارکت حد اکثری مردم برای القاء جدایی مردم از نظام.
2: راهبرد به قدرت رساندن عناصر فرصت طلب و غیر معتقد به نظام اسلامی.
شکل گیری دوم خرداد و مجلسی مانند مجلس ششم به خوبی نشان داد که هرگاه در انتخاب نمایندگان دقت لازم صورت نگیرد ، مجلسی که در راس امور است و باید راهگشای مسایل و حلال مشکلات کشور ونظام باشد ، میتواند خود به چالش نظام اسلامی تبدیل شود. مجلس ششم به دلیل ورود برخی عناصر غیر معتقد به قانون اساسی و نظام دینی با محوریت ولایت فقیه ، چنین کار کردی را پیدا کرد و در مقاطعی کشور و نظام را با چالش مواجه ساخت.
*امیدوارم در انتخابات هشتم مردم حضور فعالی داشته باشند وآگاهانه رای دهند*
کلمات کلیدی :